23.Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nde “Hayat Kime Güzel” Tiyatro Oyunu Kahkahaya Boğdu

Gülsin Onay Piyano Resitali Gazimağusa’da Gerçekleşti
5 Temmuz 2019
23.Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali Athena Konseri İle Muhteşem Bir Şekilde Sona Erdi
6 Temmuz 2019

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında İstanbul Meydan Sahnesi oyucuları tarafından oynanan “Hayat Kime Güzel” isimli 2 perdelik yerli komedi tiyatro oyunu geçtiğimiz akşam Othello Kalesi’nde tiyatro severler ile buluştu.

Tekin Duman ve Çınar Şahin tarafından yazılan, Deniz Oral, Tuba Erdem, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Burçak Kabadayı, Kemal Zeydan’ın rol aldığı ‘Hayat Kime Güzel’ tiyatro oyunu Gazimağusa’da tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

Dört bölümden oluşan tiyatro oyunu “kredi kartları, aileler yarışıyor, sosyal medya ve elini istiyorum bölümleriyle izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali Final konserinde Türkiye’nin Rock müzik grubu Athena 5 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’da Salamis Antik Tiyatro’da konser verecek.