23. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’nde Iyeoka’dan Büyüleyen Performans

23.Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’nde Cem Adrian Unutulmaz Bir Konser Verdi
30 Haziran 2019
23. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali Antalya Devlet Opera Ve Balesi’ni Ağırladı
30 Haziran 2019

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nde dün akşam sahneye çıkan dünyaca ünlü sanatçı Iyeoka Salamis Antik Tiyatro’yu dolduran hayranlarını büyüleyen bir performans sergiledi. Soul, blues ve jazza getirdiği yenilikçi yaklaşımı ve yazdığı şiirlerden oluşturduğu bestelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Nijerya kökenli ABD’li şarkıcı Iyeoka verdiği konserle Gazimağusa’da da büyük beğeni topladı. 2 saate yakın bir süre sahnede kalan sanatçı, konser sonunda en çok bilinen “simply falling” isimli şarkısını yoğun istek üzerine ikinci kez söyledi.

Bu yıl 18 Haziran–5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 23. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali, 5 Temmuz akşamı Salamis Antik Tiyatro’da Athena konseriyle sona erecek.

27 Haziran Salı akşamı Salamis Antik Tiyatro’da Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Ekibi işbirliği ile gerçekleştireceği bale gösterisi, 1 Temmuz Pazartesi akşamı Othello Kalesi’nde,  Türkiye’nin yeni ve güçlü seslerinden Sena Şener’in, Tuna Kiremitçi ile birlikte gerçekleştireceği konser, İstanbul Meydan Sahnesi’nin Othello Kalesi’nde 3 Temmuz Çarşamba akşamı “Vay sen misin ben olan”, 4 Temmuz Perşembe akşamı ise  “Hayat kime güzel?” oyunları, 5 Temmuz Cuma akşamı Salamis Antik Tiyatro’da, Türkiye’nin ünlü gruplarından Athena’nın final konseri yer alıyor.

Othello Kalesinde gerçekleşecek etkinliklerin biletleri 20 TL, Salamis Antik Tiyatro’da gerçekleşecek etkinliklerin biletleri ise 40 TL’ye satılırken, açılış konseri ücretsiz olacak.   Biletler Gazimağusa Belediyesi’nden, tüm Deniz Plazalardan ve etkinlik girişinden temin edilebilecek. Tüm