4. Geleneksel Tuzla Panayırı Başladı

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş Ve Anaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Sergisi Açıldı
30 Haziran 2019
Gazimağusa Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü Üyelerinin Babalar Günü’nü Kutladı
30 Haziran 2019

Gazimağusa Belediyesi ile Tuzla Muhtarlığı’nın işbirliğinde bu yıl 4.’sü düzenlenen Geleneksel Tuzla Panayırı dün akşam başladı. 3 gün sürecek panayırda çeşitli stantlar ve eğlenceler yer alıyor. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada Tuzla Muhtarlığı ile işbirliği içinde Panayırın 4.’sünü düzenlediklerini dile getirerek, “her bölgede hareketlilik yaratılması, bölge halkının kültürünün tanıtılması ve kaynaştırılması adına organizasyonlar yapıyoruz. Tuzla’da 4 yıl önce başladığımız panayırın her geçen yıl geliştiğini ve ilginin de arttığını görüyoruz, insanlarımızın memnuniyeti bizleri mutlu eder. Tuzla Muhtarı İbrahim Umay’a ve Tuzlalılar’a teşekkür ediyorum” dedi. Panayırın gerçekleşmesinde Tuzla Muhtarı İbrahim Umay’ın emeğinin büyük olduğunu, bölge halkının katkısı olmadan panayır yapmanın mümkün olmadığını ifade eden Başkan İsmail Arter, hem güneydeki Tuzlalılar’ı andıklarını hem eski Tuzla ile yeni Tuzla’yı da kaynaştırarak panayırı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tuzla Muhtarı İbrahim Umay, ” Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür ediyorum inşallah panayırımızın 5. ve 6.’sını da yaparız” dedi. Panayırın birinci günü Halk Dansları Gösterisi gerçekleşti. Köy Meydanı’na kurulan stantlar ve çeşitli eğlenceleriyle gerçekleşen etkinlik Tuzla halkından büyük ilgi gördü.