BURDUR BELEDİYE BAŞKANI VE BERABERİNDEKİ HEYET GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Gazimağusa Belediyesi Hurda Satışı İhale Duyurusu
23 Şubat 2022
Gazimağusa Belediyesi Büfe İşletmesi İhale Duyurusu
5 Nisan 2022
Kardeş şehir Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve beraberindeki heyet Gazimağusa Belediyesini ziyaret etti. Gazimağusa Belediye Başkanı Ismail Arter, “Kardeş şehrimiz Burdur Belediye Başkanı Ali Bey ve meclis üyelerini Gazimağusa’da görmekten mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Uzun yıllardır tanışıyoruz. Gazimağusa Belediyesi ile Burdur Belediyesi kardeş şehir olmadan önce bizim tanışıklığımız var. Dolayısıyla kardeş şehir olduktan sonra da iki şehir arasındaki ilişkilerimizin artarak, gelişerek devam edeceğini söylemek isterim. Her zaman aynı frekanstan konuştuğumuzu, belediyeciliğe aynı pencereden baktığımızı da bildiğim için görüşmelerimizin her iki şehir içinde faydalı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.
Başkan Ercengiz ise “Bir kere daha Kıbrıs’ta olmaktan, Gazimağusa’da olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İsmail başkanımla kardeş şehir olmadan önce olan arkadaşlığımızın, dostluğumuzun bugüne kadar devam etmiş olmasının temelinde yatan dünya görüşümüzün, dünyaya bakışımızın, yerel yöneticilik anlayışımızın birbirine belki de paralel olmasındandır diye düşünüyorum. Biz bu gelişimizde Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızı da getirdik. Kardeşlik ülkümüzü, birlikteliğimizi daha geniş alanlara yayabilmek hem kültürel hem yerel belediyecilik, yöneticilik anlamında da bir arada olabilmek için daha farklı mecralarda çalışmalar yürüteceğimizi düşünüyorum. ” dedi.
Ziyaretin sonunda karşılıklı takdimler yapıldı.