ESKİ BORÇLARINIZA UYGULANACAK FAİZ İNDİRİMİ VE TAKSİTLENDİRMEDEN YARARLANMAK İÇİN SON GÜN 31 OCAK

KANALİZASYON ÇALIŞMASI NEDENİYLE 9-15 OCAK 2023 TARİHLERİ ARASINDA KAPALI OLACAK YOLLAR
9 Ocak 2023
BİR HAFTADA GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE NELER YAPTIK
11 Ocak 2023
Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, belediyeye geçmiş yıllara ait borcu olan kent halkının, Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararla uygulanacak olan faiz indirimi ve taksitlendirme olanaklarından yararlanabileceklerini hatırlatıp halkın 31 Ocak tarihine kadar Gazimağusa Belediyesi’ne olan borçlarını ödemesi yönünde çağrıda bulundu. 31 Aralık 2020 öncesine ait birikmiş borcu olan kent halkı, faiz indirimi ve taksitlendirme imkanından yararlanabilecek.
Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, halka hizmet veren bir kurum olan belediyelerin gelirlerinde kamu alacaklarının önemine dikkat çekti. “Gazimağusa Belediyesi’ni güçlü, güvenilir hale getirmek görevimizdir” diyen Başkan Uluçay, mali yapının güçlendirilebilmesi amacı ile belediyenin kamudan alacaklarını yüzde 85 oranına yükseltmenin hedeflendiğini belirtti.
31 Ocak tarihine kadar Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararla kamu alacaklarında faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı olduğunu anımsatan Başkan Uluçay, halkın bu imkandan yararlanıp Gazimağusa Belediyesi’ne olan borçlarını kapatmaları yönünde çağrıda bulundu. Halkın bu sayede hem imkandan yararlanabileceğini hem de Gazimağusa Belediyesi’ne mali yönden katkıda bulunabileceğini ifade eden Başkan Uluçay, bu katkıların hepsinin kuruş kuruş halka yeniden hizmet olarak geri döneceğini vurguladı.