Gazimağusa Belediyesi Derinya Halk Plajı’nda Deniz Sezonu Açıldı

19 Ocak 2019
Alaniçi Hasat Festivali Komitesi Başkan İsmail Arter’i Ziyaret Etti
19 Ocak 2019

Gazimağusa Belediyesi’nin geçen yıl düzenleyerek halkın hizmetine sunduğu Derinya Halk Plajı belediye ekiplerinin hazırlık çalışmalarını tamamlamasından sonra yeni sezon için yeniden hizmet vermeye başladı. Kapalı Maraş’ın bittiği noktada asker kontrolündeki plajı geçen yıl Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK) ile yaptığı protokol çerçevesinde hizmete açan Gazimağusa Belediyesi, bugün itibarıyla yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak plajı halkın kullanımına açtı.

Deniz kenti olan Gazimağusa’da halkın denize ulaşabileceği noktaları artırma hedefiyle hareket eden Gazimağusa Belediyesi,  Glapsides Plajı ve Silver Halk Plajı’ndan sonra Derinya Halk Plajı’yla da deniz sezonunda hizmet vermeye devam edecek. 240 şezlong ve bir büfenin yer aldığı 240 metre uzunluğundaki plajın işletmesini protokol gereği Gazimağusa Belediyesi yapıyor. Her yıl otomatik olarak yenilenen protokol kuralları bu yıl da uygulanmaya devam ederken, plaj 29 Ekim tarihine kadar açık olacak ve 08.00-ile22.00 saatleri arasında hizmet verecek.