Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Şampiyonluk Kupasını Başkan İsmail Arter’e Takdim Etti

İkinci Bahar Yaşam Kulübü Üyelerinin Anneler Günü’nü Kutladı
21 Mayıs 2019
Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Risklerinin Azaltılması Çalıştayı’nın Basın Toplantısı Gazimağusa Belediyesinde Yapıldı
21 Mayıs 2019

KKTF Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi’ni namağlup tamamlayarak şampiyon olan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, Başkan İsmail Arter’i ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim etti. Ziyarette Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncular yer aldı.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tenis Kulübü’nün hem başarıları hem de gençlere tenisi sevdirmesi anlamında belediyenin gururu olduğunu, Gazimağusa ve ülkemizde de büyük takdir topladıklarını ifade etti. Başta Cahit Kasapoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve sporculara disiplinli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Arter, kulübün başarılarına alıştıklarını, ileriye dönük tenis sporunun geliştirilmesi için güzel projeler hayata geçireceklerini söyledi.
Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu, Kasım ayında başlayan KKTF Ciddi Home Tenis Ligi’ni şampiyonluk iddiasıyla yola çıkarak 12 hafta boyunca hiç yenilmeden namağlup olarak şampiyon bitirdiklerini söyledi. 5’i yabancı olmak üzere toplam 16 kişilik kadrolarıyla zorlu süreçte sakatlıklar ve hava şartları engellerine rağmen takım ve yönetim kurulunun birlik ve beraberliğiyle hedefe ulaştıklarını ifade eden Kasapoğlu, Başkan İsmail Arter’in bu hedefe ulaşırken katkılarının çok büyük olduğunu belirterek teşekkür etti. Kasapoğlu, ligde takımın sponsorları olan Bernardo ve Kocareis’e de teşekkür etti.