Klasik Otomobiller Namık Kemal Meydanında Sergilenecek

27. Uluslararası Mağusa Çocuk ve Gençlik Festivali Kapsamında Mektup Yazma Yarışması Gerçekleştirildi
25 Şubat 2019
Teneke Çocuk Projesi’ndeki Tenekeler Hastanenin Çocuk Bölümü İçin Cihaza Dönüştü
1 Mart 2019

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, bu yıl 9.sunu düzenleyeceği Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezisi ile ilgili Başkan İsmail Arter’i ziyaret etti. 24 Mart Pazar günü yapılacak etkinlik Gazimağusa Belediyesi’nin yanı sıra Pekur LTD’in sponsorluğunda, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu işbirliğinde yapılacak. Geçtiğimiz yıl da klasik arabaların Namık kemal Meydanı’nda sergilenmesine ev sahipliği yapan Gazimağusa Belediyesi, halkımızı nostaljik arabalarla buluşturmuştu. Başkan İsmail Arter bugün Dernek Başkanı Burçin Aliusta ve yönetim kurulu üyeleriyle organizasyon ile ilgili bir görüşme yaptı. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin düzenleyeceği gezi ile Gazimağusa’ya gelecek olan klasik otomobilleri bu yıl da Namık Kemal Meydanı’nda ağırlayacaklarını ifade ederek, insanlara hem nostalji yaşatacaklarını hem kendi değerlerimize sahip çıkacaklarını söyledi. Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta ise, bu sezonun ilk gezisi olan Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezisi’ni 24 Mart tarihinde düzenleyeceklerini, etkinliğin Pekur LTD’in sponsorluğu, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu işbirliğinde yapacaklarını ifade etti.