Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Risklerinin Azaltılması Çalıştayı’na Katılan Ekip Başkan İsmail ARTER’e Bilgi Verdi

Gazimağusa Belediyesi’nin Toplumsal Gelişim Hareketi (TOGEH) işbirliğinde Canev Tatar’ın kitap tanıtım ve söyleşi etkinliği bugün saat 10:30’da Buğday Camii’nde yapıldı.
16 Şubat 2019
27. Uluslararası Mağusa Gençlik Ve Çocuk Festivali Başlıyor
22 Şubat 2019

Afetler ve engellilik alanında yol haritası çıkartmak amacıyla 12-13 Şubat 2019 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenen “Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Risklerinin Azaltılması Çalıştayı” ya katılan belediye ekibi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e çalıştayla ilgili bilgi verdi. Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi katkılarıyla yapılan çalıştaya Gazimağusa Belediyesi adına katılan Mağusa Özel Eğitim Merkezi Sorumlusu Emirali Evcimen, Akademisyen Doç. Dr. Sibel Dinçyürek, Gazeteci İsmet Ezel ve belediye personelleri Refik Hazır ve Özder Fidaner bugün Başkan İsmail Arter’i ziyaret etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Eskişehir’deki çalıştaya katılan ekibin sunacağı bilgilerin belediyenin yapacağı çalışmalara ışık tutacağını, belediye olarak hassasiyet gösterdiği bir konu olan özel gereksinimli bireyler için çalışma yapma hazırlığı yaptıklarını ifade etti.