Tufan Ve Karayel İsimli Türkiye Cumhuriyeti Gemileri Gazimağusa Limanı’nda Halkın Ziyaretine Açıldı

Namık Kemal Lisesi Öğrencisi Barış Satılmış “Ruh Hali” İsimli Şiir Kitabını Başkan İsmail Arter’e Takdim Etti
21 Mayıs 2019
Gazimağusa Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun Türkülerle Bahar Konseri Gerçekleşti
31 Mayıs 2019

Deniz Kurdu 2019 Tatbikatı’na katılan TCG Tufan (P-333) ve TCG Karayel (P-349) Gazimağusa Limanın’da Perşembe gününe kadar halkın ziyaretine açık olacak. Tufan Gemisi Komutanı Deniz Yarbay Bora Başak ve Karayel Gemisi Komutanı Deniz Yüzbaşı Töre Evrim Koca Gazimağusa Belediyesi Asbaşkanı Cem Dana’yı ziyaret ederek gemilerin ziyaret saatleriyle ilgili bilgi verdi. Gemilerin Perşembe gününe kadar 10:00-12:00 ile 14:00-17:00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacağını ifade etti. Asbaşkan Cem Dana Komutanlara plaket taktim etti.