Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Başkan İsmail Arter’i Ziyaret Ederek Tebrik Etti

Güvercinlik Yolunda Ele Geçirilen 6 Ton Kaçak Et Gazimağusa Belediyesi’nin Çalışmasıyla İmha Ediliyor
19 Ocak 2019
Mücahit Komutanları Derneği Belediye Başkanı İsmail Arter’i Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Diledi
19 Ocak 2019
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 24 Haziran Yerel Yönetim Seçimlerinde 2.’ci kez belediye başkanlığını kazanan Başkan İsmail Arter’i ziyaret ederek, tebrik edip başarılar diledi.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in son 4 yılda herkesin takdir ettiği güzel işler yaptığını, kendilerinin de bunun bilincinde olduğunu ifade ederek, kısa sürede yaptıkları çalışmayla Gazimağusalı’nın 4 yıllık görevi Başkan İsmail Arter’e verdiğini, geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de Gazimağusa’ya yapılacak projelere destek vereceklerin ifade etti. İlk ziyaretlerini Gazimağusa’ya yaptıklarını, 2014 seçimlerinden önce birlikte çalıştıkları İsmail Arter ile  bugün de birlikte çalıştıklarını ifade eden Bakan Ataoğlu, “bulunduğumuz konum itibarıyla bakanlık olarak da yapılması gerekenlerin sözünü veriyorum” diyerek, Başkan İsmail Arter’i tebrik edip, hayırlı görevler diledi.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun “hayırlı olsun” ziyaretinin kendisinin mutlu etiğini, Gazimağusa halkının 4 yıl daha kendisine güvenerek görev verdiğini ifade ederek, “ görevin bana verilmesinden dolayı onur duydum ve mutlu oldum. Bu bir yarıştı. Bu yarışı kazanmaktan dolayı mutlu olduğumu söylemek isterim ama aynı oranda omuzlarımıza sorumluluk yüklendiğinin bilincindeyiz. Geçmiş 4 yılda çok işler yaptık, önümüzdeki 4 yılda da Gazimağusa’ya büyük projeler kazandıracağımızı söylemiştik, şimdi yine tekrar ediyorum. “dedi.
Başkan İsmail Arter, merkezi yönetimle ilişkilerinin iyi olduğunu, tüm bakanlıklarla istişare içinde çalıştıklarını ifade ederek, özellikle Turizm ve Çevre Bakanlığı ile yapacakları büyük projeler olduğunu, Çanakkale Göleti Çevre Düzenlemesi, Gülseren Göleti Çevre Düzenleme projesinin Çevre Koruma Dairesi ile başlatılmış projeler olduğunu, bakanlıkla işbirliğine projeler sonuçlanana kadar devam edeceklerini söyledi.  Bunların yanında tarihi eserler açısından önem arz eden suriçi konusunda Anıtlar Yüksek Kurulu ile, Mağusa’ya gelen turisti artırmak için Turizm Planlama Dairesi ile istişare içinde hareket edeceklerini ifade eden Başkan Arter, bugüne kadar verdiği destekten ve bundan sonra da vereceği destekten dolayı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na teşekkür ederek, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.