23.Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’nde 80’ler Rüzgarı Esti

23. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’ne Aleyna Tilki Konseriyle Muhteşem Açılış
30 Haziran 2019
23.Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’nde Cem Adrian Unutulmaz Bir Konser Verdi
30 Haziran 2019

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali, birbirinden renkli etkinlikler ile devam ediyor.

Festival kapsamında ülkemiz sanatçılarının katılımları ile tarihi Othello Kalesi’nde geçtiğimiz akşam 80’li 90’lı yılların unutulmaz şarkılarından oluşan muhteşem bir konser gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu gecede, bass gitarda Cahit Kutrafalı, davulda Fuat Kutrafalı, gitarda Emre Yazgın, klavyede Hüseyin Kırmızı, perküsyonda Ahmet Akınsel ve Solistler Olga NapoliAhmet Evan ve DAÜ Gospel Korosu’nun eşliğinde sunulan gecede 80 ve 90’lı yılların sevilen ve unutulmayan şarkıları hep bir ağızdan seslendirildi.

24 Haziran Pazartesi Othello Kalesi’nde Cem Adrian konseri, 25 Haziran Salı akşamı Salamis Antik Tiyatro’da dünyaca ünlü sanatçı Iyeoka konseri, 27 Haziran Salı akşamı Salamis Antik Tiyatro’da Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Ekibi işbirliği ile gerçekleştireceği bale gösterisi, 1 Temmuz Pazartesi akşamı Othello Kalesi’nde,  Türkiye’nin yeni ve güçlü seslerinden Sena Şener’in, Tuna Kiremitçi ile birlikte gerçekleştireceği konser, İstanbul Meydan Sahnesi’nin Othello Kalesi’nde 3 Temmuz Çarşamba akşamı “Vay sen misin ben olan”, 4 Temmuz Perşembe akşamı ise  “Hayat kime güzel?” oyunları, 5 Temmuz Cuma akşamı Salamis Antik Tiyatro’da, Türkiye’nin ünlü gruplarından Athena’nın final konseri yer alıyor.

Othello Kalesinde gerçekleşecek etkinliklerin biletleri 20 TL, Salamis Antik Tiyatro’da gerçekleşecek etkinliklerin biletleri ise 40 TL’ye satılırken, açılış konseri ücretsiz olacak.   Biletler Gazimağusa Belediyesi’nden, tüm Deniz Plazalardan ve etkinlik girişinden temin edilebilecek. Tüm etkinliklerin başlama saati 21:00 olacak. Daha fazla bilgi için Gazimağusa Belediyesinin 0392 630 0 500 numarlı telefonu aranabilir.