AKILLI SU SAYACI MARKALARINA GÖRE, 7/24 ÖDEME NOKTALARINDA DÜZENLEME YAPILDI

TUZLA ŞEHİTLERİ DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI
24 Temmuz 2023
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ VE GAZİMAĞUSA KAYMAKAMLIĞI MAĞUSA SURİÇİ ESNAFIYLA TOPLANTI YAPTI
26 Temmuz 2023

AKILLI SU SAYACI KULLANAN ABONELERİMİZİN DİKKATİNE!

Gazimağusa Belediyesi 7/24 ödeme noktası sistemi üzerinden akıllı su sayaçlarına su yüklemesi yapılması hizmetini geliştirdi.
Gazimağusa Belediyesi Merkez Bina da, Tuzla’da, Bandabuliya’da ve Sakarya MAGEM’de bulunan 7/24 ödeme noktalarından akıllı sayaçlara yapılabilen su yüklemesi hizmeti, bölgelerde kullanılan akıllı su sayacı markası yoğunluğuna göre düzenlendi.
Sistem üzerinde yapılan değişiklikle artık abonelerimiz evlerindeki akıllı sayaç markasına göre belirlenen ödeme noktalarından su yüklemesi yapabilecek.
Yapılan sistem düzenlemesi sayesinde, akıllı sayaç sistemine yeni eklenen Baylan marka akıllı sayaçlara da belirlenen ödeme noktalarından su yüklemesi yapılabilecek. Yapılan düzenleme sayesinde bir süredir Baylan marka akıllı su sayaçlarında yaşanan su yükleme sorunu da ortadan kalkmış oldu.
Buna göre; Cem ve Teksan marka akıllı su sayacı kullanan abonelerimiz Tuzla ve Bandabuliya’da bulunan 7/24 ödeme noktalarından su yüklemesi yapabilecek.
Gazimağusa Belediyesi Merkez Bina da ve Sakarya MAGEM’de bulunan 7/24 ödeme noktalarından Baylan ve yine Teksan marka akıllı su sayaçlarına su yüklemesi yapılabilecek.