Canev Tatar’dan Kitap Tanıtım ve Söyleşi Etkinliği

Maraş’taki İlkokul Öğrencileri Maraş MGA’da Sanat Kampında
13 Şubat 2019
Gazimağusa Belediyesi’nin Toplumsal Gelişim Hareketi (TOGEH) işbirliğinde Canev Tatar’ın kitap tanıtım ve söyleşi etkinliği bugün saat 10:30’da Buğday Camii’nde yapıldı.
16 Şubat 2019

Kalbindeki Cesaret ve Kalbindeki Cevap isimli çocuk kitaplarının yazarı Canev Tatar, çocuklarla atölye çalışması yapacak.

Mağusa Belediyesi ile Toplumsal Gelişim Hareketi (TOGEH)  işbirliğinde, yarın, kitap tanıtımı ve söyleşi etkinliği düzenlenecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocuk kitabı yazarı Canev Tatar’ın çocuklarla buluşacağı etkinlik, saat 10:30’da Buğday Camii’nde yer alacak.

Etkinliğe katılacak Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, çocuklara kitap hediye edecek.