DENİZ PLAZA’DAN HURMALI ÇEMBER YÖNÜNE GİDECEK OLANLAR TRAFİK IŞIKLARI KAVŞAĞINDAKİ 2 ŞERİTİ KULLANABİLİYOR

“ŞAMPİYON MELEKLER” ANIT MEZARLARI PROJESİNİN YAPIMINA BAŞLANDI
29 Eylül 2023
GMB VE LTB LEFKOŞA MARATONU’NDA ŞAMPİYON MELEKLER İÇİN OMUZ OMUZA
5 Ekim 2023
Gazimağusa Belediyesi’nin Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Topçu Bulvarı’nın kesişme noktası olan kavşakta yaptığı yol düzenlemesi ile Lefkoşa yönüne gidecek olanlar 2 şeriti aynı anda kullanmaya başladı. Gazimağusa Limanı ile Lefkoşa yolunun bağlantı yolu olan güzergahta yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm bulunması amacıyla yapılan çalışmayla trafik ışıkları noktasındaki şerit sayısı 3’e çıkarılmıştı. Deniz Plaza’nın olduğu Topçu Bulvarı’ndan Hurmalı Çember yönüne gidecek araçlar 2 şeriti kullanabiliyor, en soldaki 3. şerit sola dönüş için kullanılıyor. 2 şerit olarak trafiğin Hurmalı Çembere akmasıyla Topçu Bulvarı’nda yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi sağlanacak. Gazimağusa Belediyesi bünyesinde oluşturulan Trafik Komisyonu’nda trafikte sorun olan noktalar üzerinde çalışma yapılarak çözümler üretilmeye çalışılıyor.