DİKMEN BELEDİYE BAŞKANI ÇELEBİ EKİBİ İLE BİRLİKTE TEMİZLİK KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

ZABITA DENETİMLERİNDE 2 BİN 140 ADET İÇECEĞE EL KONULDU
8 Haziran 2023
ULUSLARARASI MARAŞ DOWN PLAJ FUTBOLU FESTİVALİ DÜZENLENDİ
9 Haziran 2023

Gazimağusa Belediyesi’nin “Tertemiz Bir Mağusa İçin Hep Beraber” sloganı ile düzenlediği temizlik kampanyası devam ediyor. Kampanyaya destek veren Dikmen Belediyesi ekibi Mutluyaka köyünde ot ve çevre temizliği gerçekleştiriyor. Dikmen Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi yerinde inceledi. Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile de bir araya gelen Çelebi temel hedefin halka götürülen hizmeti bir nebze daha ileriye taşıyabilmek olduğunu dile getirdi.
Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile Mutluyaka köy meydanında bir araya gelen Başkan Uluçay, ülkenin ihtiyacı olan birlik, mücadele ve dayanışmanın gerçek anlamda bu kampanya ile hayat bulduğunu ifade etti. Başkan Uluçay, kendi belediyesinin çeşitli sorun ve problemlerine rağmen dayanışma duygusu ile kampanyaya destek veren Dikmen Belediyesi personeli ve Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi’ye teşekkür etti.
Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi de belediyelerin her zaman dayanışma içerisinde olması gerektiğine inandığını belirterek, “Mutluyaka bizim de köyümüz dolayısı ile buraya destek vermekten ben de belediye başkanı olarak mutlu oldum” ifadelerini kullandı. “Keşke imkanlar daha çok el verse de bütün belediyeler birbiri ile dayanışma içerisinde halkına götürdüğü hizmeti bir ileriye taşıyabilsek” diyen Çelebi, Mutluyaka’da olmaktan keyif aldığını belirtti. İşlerin iş birliği içerisinde yürütüleceğini kaydeden Çelebi, temel hedefin halka götürülen hizmeti bir nebze daha ileriye taşıyabilmek olduğunu söyledi.