GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER, KKTC BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI VE TURİZM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI DAİRE MÜDÜRLERİNİ KABUL ETTİ

GAZİMAĞUSA’DA 19 MAYIS KUTLAMALARI BİSİKLET SÜRME ETKİNLİĞİ İLE BAŞLADI
18 Mayıs 2022
BASKETBALL DEVELOPMENT ACADEMY, GAZİMAĞUSA’DA GENÇ BASKETÇİLERLE ANTRENMAN YAPTI
26 Temmuz 2022
KKTC Başbakan Yardımcılığı ve Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı dört daire müdürü planlanan yeni projelerle ilgili iş birliği konusunda Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile görüştü.
KKTC Başbakan Yardımcılığı ve Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Turizm, Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdürü Mine Emiroğlu, Çevre Dairesi Müdürü Emir Akyıllar, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Nazım Ced ve Kültür Dairesi Müdürü Şirin Zaferyıldızı Zaimağaoğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Yetkililerin Başkan İsmail Arter’i ziyaretinde, gündemdeki konular ele alınırken, Gazimağusa Belediyesi ve ilgili daireler arasında iş birliği ve planlanan yeni projeler ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.