GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI SÜLEYMAN ULUÇAY, 45’İNCİ DÖNEM MESLEKİ ASTEĞMEN VE ÇAVUŞ CELBİ ANT İÇME TÖRENİ’NE KATILDI

GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI DR. SÜLEYMAN ULUÇAY TEMİZ ADA GRUBU’NUN TEMİZLİK ETKİNLİĞİ’NE KATILDI
5 Ocak 2023
KANALİZASYON ÇALIŞMASI NEDENİYLE 9-15 OCAK 2023 TARİHLERİ ARASINDA KAPALI OLACAK YOLLAR
9 Ocak 2023
Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Gülseren Kışlası’nda bugün icra edilen 45 /5’inci Dönem Mesleki Asteğmen ve 45/6’ncı Dönem Çavuş Celbi Ant İçme Töreni’ne katıldı.
Türk Sancağı’nın ayakta karşılanmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.
Şanlı Türk Sancağı’nın tanıtılmasının ardından, 45 /5’inci Dönem Mesleki Asteğmen ve 45/6’ncı Dönem Çavuşlar ant içti.
Törende Asteğmen İsmail Çeler, celp adına konuşma yaptı.
Ardından şiir okunarak yaş kütüklerine dönem plaketleri çakıldı, başarılı personele ödülleri verildi.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu Topaloğlu ve Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konuşma yaptığı ant içme töreni, 4. Piyade Alay Komutanlığı’nın tüfekli gösteri takımının icrasının ardından, mücahitler marşının okunması ve tören geçişiyle sona erdi.