Gazimağusa Belediye Tiyatrosu “Zurnanın Son Deliği”İsimli Komedi Oyunuyla Perdelerini Açıyor

Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi’nde “Yaşlılık Dönemi ve Hakları” Semineri Verilecek
18 Mart 2019
2. Liseler Arası Ses Buluşması Yarışması’nın Birincisi The Amerikan Future College’den Aysu Mişon Oldu
25 Mart 2019

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu “Zurnanın son deliği” isimli komedi oyunuyla 25 Mart Pazartesi akşamı perdelerini açıyor. İlke Susuzlu’nun yazıp yönettiği oyunda Alper Susuzlu, Saldıray Özarı, İlke Susuzlu, Özlem Özarı, Kumru Garabli, Fatoş Bilgen, Göktuğ Ali Fenercioğlu, Rabia Çetin, ve Ali Çetin rol alıyor. 25 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00’de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda prömiyeri gerçekleştirilecek oyun 28 Mart, 8-10-15 Nisan tarihlerinde saat 20:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenmeye devam edilecek.
Bir komedi oyunu olan Zurnanın Son Deliği, günümüzün sosyal medya bağımlılığını konu ederek, ağlanacak hallerimizi toplumsal içerikli mesajlarla irdeleyecek ve her sahnesinde izleyenleri kendileriyle yüzleştirecek.

Oyun için rezervasyon yaptırmak ve bilgi almak isteyenler 0548 816 60 40 numaralı telefonu arayabilir.