GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ ASFALT DÖKÜMÜNE DEVAM EDİYOR (SAKARYA MAHALLESİ)

İKİNCİ BAHAR YAŞAM KULÜBÜ ÜYELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
10 Mayıs 2021
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ KENT GENELİNDEKİ İŞYERLERİNDE SIKI DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
17 Mayıs 2021
Gazimağusa Belediyesi, 9 bin tonluk asfalt işleri kapsamında Sakarya Mahallesi’nde kötü durumdaki sokaklarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Sakarya Sosyal Konutlar noktasında 170 metre uzunluğundaki Tünay İrfanoğlu Sokak’ta yol kemirilip eski asfalt kaldırıldıktan sonra stabilize ve plentmix dolgu yapılarak asfalt döküldü. Uluçam Yolu’na bağlanan servis yollarına toplam 115 metrelik asfalt dökülürken gerekli altyapı çalışmaları bu yollarda da yapıldı. Sokakta güzergah boyunca daha önce olmayan drenaj hattı da döşendi.
Tuzla’da 7 sokağın asfaltlanmasıyla başlayan çalışmalar, Eşref Bitlis Caddesi, Şht. İbrahim Hasan Caddesi ve Dumlupınar Mahallesi’nde tamamlanmasından sonra, belirlenen programa göre Karakol, Sakarya ve Çanakkale Mahallelerinde devam ediyor. Elektrik, telefon ve su altyapısı tamamlanmış olan kötü durumdaki yollarda eski asfaltın kemirilerek kaldırılmasından sonra asfalt döküm işlemi yapılıyor.