Gazimağusa Belediyesi İhale Duyuruları

Gazimağusa Belediyesi Asfalt İhalesi
19 Ocak 2019

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ

PERŞEMBE PAZARI,PAZARYERİ YENİLEME VE ÇEVRE DÜZENLENME PROJESİ İÇİN TEKLİF KABULÜ

1-Gazimağusa Belediyesi, “Perşembe Pazarı, Pazaryeri Yenileme ve Çevre Düzenlenme Projesi” için teklif kabul edecektir.

2-Proje ve şartnameler, 2500 TL karşılığında Gazimağusa Belediyesi’nden temin edilebilir.

3-Geçici teminat %5 düzeyinde olup, teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

4-Teminat olarak, Banka Teminat Mektubu veya Gazimağusa Belediyesi Veznesi’ne yatırılacak para karşılığı makbuz geçerli olacaktır.

5-Bu ihaleye 1. ve 2. Sınıf Yapı İşi Sınıfı Müteahhitlik karnesine sahip firmalar katılabilir. Encümene kayıt ve Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği’ne üyelik zorunlu koşuldur.

6-Gazimağusa Belediyesi İhale Komisyonu, en düşük ya da herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda değildir.

7-Teklifler, en geç,18 Temmuz 2016, Pazartesi 14.00’a kadar Gazimağusa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ HENDEK DÜZENLENME PROJESİ İÇİN TEKLİF KABULÜ

1-Gazimağusa Belediyesi, “Hendek Düzenlenme Projesi” için teklif kabul edecektir.

5-Bu ihaleye 1. ve 2. Teknik İş Sınıfı Müteahhitlik karnesine sahip firmalar katılabilir. Encümene kayıt ve Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği’ne üyelik zorunlu koşuldur.

Bu projeler, Gazimağusa Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği ortak finansmanıyla gerçekleştirilecektir.