Gazimağusa Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü Üyelerinin Babalar Günü’nü Kutladı

4. Geleneksel Tuzla Panayırı Başladı
30 Haziran 2019
23. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Ve Turizm Festivali’ne Aleyna Tilki Konseriyle Muhteşem Açılış
30 Haziran 2019

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İkinci Bahar Yaşam Kulübü, babalar günü dolayısıyla üyelerini ziyaret etti. Hem özel günlerde hem de sağlık kontrolleri için düzenli olarak her üyesini ziyaret eden kulüp görevlileri, 1000’e yakın üyesini evlerinde ziyaret ederek babalar gününü kutladı. Görevliler tarafından teker teker ziyaret edilen babalara Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in gün ile ilgili gönderdiği kutlama kartıyla birlikte çeşitli renklerde çiçekler dağıtıldı. Kulüp ayrıca Gazimağusa genelindeki 3 bakım evinin yanı sıra Emekli Polisler Derneği, Mücahit Komutanları Derneği, Mücahitler Derneği, Emekliler Derneği’ni de ziyaret etti.