Gazimağusa Belediyesi Ve Lefkoşa Türk Belediyesi İşbirliğiyle Korolar Söylüyor Konseri

Gazimağusa Belediyesi’nin Himayelerinde Genç Yetenekler Production Gençlik Senfoni Orkestrası Gazimağusa’da Konser Veriyor
6 Nisan 2019
27. Gazimağusa Çocuk Ve Gençlik Festivali Kapsamında Gerçekleşen 23. Mektup Yazma Yarışması’nın Sonuçları Açıklandı
11 Nisan 2019

Gazimağusa Belediyesi Himayelerinde

Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği ve Lefkoşa Belediye Orkestrası işbirliği ile ”KOROLAR SÖYLÜYOR KONSERİ” gerçekleştiriliyor.

KIBRIS POLİFONİK KOROLAR DERNEĞİ ADA IŞIĞI ÇOCUK KOROSU, MAKAMER SESLERİN ÖZGÜRLÜĞÜ KADINLAR KOROSU, SONARE ÇOKSESLİ KOROLAR DERNEĞİ KOROSU, KIBRIS POLİFONİK KOROLAR DERNEĞİ OTELLO ÇOKSESLİ KOROSU ile LEFKOŞA TÜRK BELEDİYE ORKESTRASI’nın sahne alacağı konserde birbirinden güzel koro eserleri orkestra eşliğinde seslendirilecektir.

KORO ŞEFLERİ: Rana ULUÇAY – Erkan DAĞLI / LEFKOŞA BELEDİYESİ ORKESTRA ŞEFİ: Oskay HOCA

18 Nisan 2019 SAAT 20.00
Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı