GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE 9 BİN TONLUK ASFALT İHALESİNİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANI OLGUN AMCAOĞLU BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ
25 Aralık 2020
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ MASKE, MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN HALKA MASKE DAĞITTI
29 Aralık 2020
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE 9 BİN TONLUK ASFALT İHALESİNİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Gazimağusa Belediyesi’nin kent genelinde altyapısı tamamlanan yollarda asfaltlama çalışmaları yapacağı Asfalt İşleri İhalesi’nin sözleşmesi bugün Belediyede düzenlenen törenle imzalandı. İhale sözleşmesine Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile Salih Köroğlu Construction Ltd Direktörü Gökay Köroğlu imza koydu.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, imza töreninde yaptığı konuşmada, yol, su, drenaj, kanalizasyon altyapılarının yerel yönetimlerin görevleri arasında olduğunu, aylardır üzerinde çalıştıkları asfaltlama çalışmalarının ihale sözleşmesini imzalayarak hayat bulacağını söyledi. Gazimağusa Belediyesinin öz kaynaklarından karşılanacak 9 bin tonluk asfalt ihalesinin toplam maliyetinin 3 milyon 342 bin TL artı KDV olduğunu ve 6 aylık sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Arter, altyapısı tamamlanmış anayollar öncelikli olacak şekilde yapılacak çalışmalarda ayrıca diğer tali yollarda da asfaltlama işlemi yapılacağını söyledi. Başkan Arter, bunun yanında hem atık su hem de yağmur suyu drenajlarıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini, diğer ihalelerin de açılacağını, ayrıca Salamis Yoluyla ilgili de ayrı bir ihaleye çıkılacağının bilgisini verdi. 9 bin tonluk asfaltın 7 km’lik yola tekabül ettiğini de söyleyen Başkan Arter, Salih Köroğlu Construction Ltd ile imzaladıkları ihale sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.