GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNİN 2021 YILINA AİT TAŞINMAZ MAL VERGİLERİ ÇIKARILDI

YENİDEN DOĞUŞ PARTİSİ GENEL SEKRETERİ BERTAN ZAROĞLU BAŞKAN İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ
23 Şubat 2021
ESKİ SAĞLIK BAKANI DR. ALİ PİLLİ GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ
25 Şubat 2021
Gazimağusa Belediyesinin 2021 yılına ait taşınmaz mal vergileri çıkarıldı. Belediyenin Mali İşler Şubesi’nden verilen bilgiye göre, 2021 yılına ait Taşınmaz mal vergileri tarh edilirken, bu yıl da emlak faturalarının abonelere posta yoluyla gönderilmeyeceği için yükümlülerin Gazimağusa Belediyesi’ne başvurarak veya bankalar aracılığıyla emlak vergisi tutarlarını öğrenebilecekler. 2021 yılının taşınmaz mal vergilerinin ilk taksiti 30 Nisan’a kadar, ikinci taksiti ise 30 Eylül tarihine kadar ödenmesi gerekiyor.
Ödemelerin TMA kodu kullanılarak www.gazimagusabelediyesi.org adresi üzerinde yer alan E-Vezne Online Ödeme Sistemi ile yapabileceği gibi veznelerimiz ve anlaşmalı bankalar ile Gazimağusa Belediyesi arasında kurulan sistemle de yapılabilmesinin mümkün olduğu bildirildi. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler Gazimağusa Belediyesi’nin 630 0 500 numaralı telefonunu arayabilir.
Ödeme Yapabileceğiniz Bankalar:
Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Mez-Koop, Credit West Bank, İktisat Bankası, Akfinans Bankası, Asbank, Yakın Doğu Bank, Türk Bankası, İş Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Üniversal Bank, Albank, Novabank ve Capital Bank