GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NİN 2023 YILINA AİT TAŞINMAZ MAL (EMLAK) VERGİLERİ ÇIKARILDI

GMB İLK GÜNDEN İTİBAREN ÜLKEMİZE GELEN DEPREMZEDELERİN YANINDAYDI
23 Şubat 2023
 LTB BAŞKANI MEHMET HARMANCI, GMB BAŞKANI SÜLEYMAN ULUÇAY’I ZİYARET ETTİ
3 Mart 2023

Gazimağusa Belediyesi’nin 2023 yılına ait Taşınmaz Mal (Emlak) Vergileri çıkarıldı.

Belediyenin Bilgi İşlem Şubesi’nden verilen bilgiye göre, 2023 yılına ait Taşınmaz Mal Vergileri tahakkuk edilirken, bu yıl da faturaları abonelere posta yoluyla gönderilmeyecek.

Vergi yükümlüleri, Gazimağusa Belediyesi’ne başvurarak veya belediyeyle anlaşmalı bankalar aracılığıyla iş saatlerinde vergi tutarlarını öğrenebilir ve ödeme yapabilirler. Ayrıca, günün her saatinde (7/24) Belediye Ana Binası, Sakarya MAGEM ve Tuzla’daki Paypoint Ödeme Noktaları’nda veya www.gazimagusabelediyesi.org web sitesindeki Online Ödemeler bölümünden de vergi tutarları öğrenilip ödeme yapılabilir.

2023 yılının Taşınmaz Mal Vergileri’nin ilk taksiti 30 Nisan 2023’ye kadar, ikinci taksiti ise 30 Eylül 2023 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler Gazimağusa Belediyesi’nin 0392 630 0 500 numaralı telefonunu arayabilirler.