Gazimağusa Belediyesi’nin “MGA Sanat Buluşması Ve Atölyeler Bayramı” Sergisi Açılıyor

23 Nisan Zafer Anıtı’nda Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan 2019
Gazimağusa Belediyesi’nin “MGA Sanat Buluşması Ve Atölyeler Bayramı” Sergisi Açıldı
26 Nisan 2019

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Gelişim Akademisi’nin (MGA) Sanat Buluşması ve Atölyeler Bayramı sergisi 26 Nisan Cuma günü saat 14.00’te açılıyor.
Sanatçı Ayhatun Ateşin küratörlüğünde MGA Sakarya Tesisleri’nde 20 Nisan’da başlayıp 26 Nisan’a kadar süren atölye çalışmasında KKTC ve Türkiye’den 19 sanatçının ürettiği eserler MGA Sakarya Tesisleri’nde sergilenecek.

Atölye çalışmasında Türkiye’den Kadir Sevim, Umut Germeç, Kadir Selçuk Yaşa, Aslıhan Kaplan Bayrak, Elif Ağatekin, Ozan Dursun, Emrullah Örünklü, Gülay Yakar, Ferhat Onur, KKTC’den de; Ali Genç, Ayça Öztürk, Eser Keçeci, Arif Albayrak, Türksal İnce, Vedia Okutan Gaydeler, Serkan Sürek, Cemal Tunceri, Kemal Behçet Caymaz ve Ayhatun Ateşin, gravür, seramik, çini, heykel, resim, mozaik ve karikatür çalışmaları gerçekleştirdi.