GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NİN PAZAR YERİ KURBAN BAYRAMI ARİFESİ OLAN SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ 2021’DEN SONRA İLK KEZ ÇALIŞANLARIN YATIRIMLARINI YAPMAYA BAŞLIYOR
19 Haziran 2023
GMB ATATÜRK KREŞ VE ANAOKULU 2022-2023 EĞİTİM YILINI SERGİ VE DİPLOMA TÖRENİ İLE BİTİRDİ
20 Haziran 2023
Gazimağusa Belediyesi’nin üretici ve tüketiciyi aracısız olarak buluşturduğu ticaret noktası olan Pazar Yeri, Kurban Bayramı dolayısıyla arife günü olan 27 Haziran Salı günü açık olacak. Zabıta Şubesi Amirliği tarafından yapılan açıklamada, normal zamanlarda haftanın Perşembe günleri kurulan Pazar Yeri’nin arife günü hizmette olacağı, Kurban Bayramı’na denk gelen Perşembe günü ise Pazar Yeri’nin kapalı olacağı bildirildi. Bunun yanında, 8 Haziran’da Perşembe Pazarı’ndan Gazimağusa’nın mahallelerine uygulanmaya başlanan Esnek Toplu Taşıma seferleri Pazar Yeri’nin açık olacağı arife gününde hizmette olacak ve kentin farklı bölgelerinden Pazar Yerine gitmek isteyenlere ücretsiz ulaşım sağlanacak.
Başlangıç noktası Terminalin olacağı toplu taşıma seferleri, Namık Kemal Mahallesi Belediye önü, Canbulat Mahallesi Canbulat Özgürlük Ortaokulu önü, Lala Mustafa Paşa Mahallesi Durağı (Maksim) güzergahını takip ederek, Harika Mahallesi, Anadolu Mahallesi, Zafer Mahallesi, Pertev Paşa Mahallesi, Piyale Paşa Mahallesi’nden 15 Ağustos Bulvarı’na geçiş (Larnaka Yolu), Anıt Çemberi’nden Terminal istikametine dönüş olarak hizmet verecek.