Gazimağusa Belediyesi’nin Toplumsal Gelişim Hareketi (TOGEH) işbirliğinde Canev Tatar’ın kitap tanıtım ve söyleşi etkinliği bugün saat 10:30’da Buğday Camii’nde yapıldı.

Canev Tatar’dan Kitap Tanıtım ve Söyleşi Etkinliği
15 Şubat 2019
Özel Gereksinimli Bireyler İçin Afet Risklerinin Azaltılması Çalıştayı’na Katılan Ekip Başkan İsmail ARTER’e Bilgi Verdi
18 Şubat 2019

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinlikteki konuşmasında, “Belediyeler toplumsal gelişim içinde zemin hazırlarlar bu yolda yürüyen sivil toplum örgütleriyle iş birliği yapar ve toplumun gelişmesi için her türlü sosyal projelere imza atıyoruz. Öncelikle Toplumsal Gelişim Hareketi derneğimize teşekkür ederim. Canev hanımın toplumumuza kazandırmış olduğu 2 kitabı için teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuk Kitabı Yazarı Canev Tatar etkinlikteki konuşmasında ise, “Herkesin hayal kurmasını, zevk aldığınız şeylerin peşinden gitmelisiniz, keşfederken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız, herkesin amaçladığı hedeflere ulaşmasını dilerim” dedi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Canev Tatar’a çiçek takdim etti.