Gazimağusa Türk Maarif Koleji Müdürü İlknur Şemi Ve Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Arsal Başkan İsmail Arter’i Ziyaret Etti

Şiir ve Yaratıcı Okuma Atölyesi ile Fotoğrafçılık ve Kısa Film Yapımı Atölyesi’nin Eğitmenleri Başkan İsmail Arter’i Ziyaret Etti
9 Mayıs 2019
Çanakkale Ortaokulu’nun Kardeş Okulu Çanakkale Merkez Cumhuriyet Ortaokulu Gazimağusa Belediyesini Ziyaret Etti
21 Mayıs 2019

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, göreve yeni gelen Gazimağusa Türk Maarif Koleji Müdürü İlknur Şemi ve Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Arsal’ı kabul etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, İlknur Şemi’nin Namık Kemal Lisesi Müdürlüğü döneminde olduğu gibi Gazimağusa Türk Maarif Koleji Müdürlüğü döneminde de birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, okulun yapacağı projelerde yanlarında olacağını belirtti.

Gazimağusa Türk Maarif Koleji Müdürü İlknur Şemi ise, Namık Kemal Lisesi Müdürlüğü görevinde bulunduğu 10 yıllık sürede Başkan İsmail Arter’in hep yanlarında olduğunu kendilerine hissettirdiğini ifade ederek, yeni okullarında da belediyenin yardımını esirgemeyeceğine inanıcının sonsuz olduğunu söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Arsal ise, Başkan İsmail Arter’in son dönemde okulda yaptırdığı gerek temizlik çalışmaları gerekse boya yardımı konusunda teşekkür ederek, belediyenin okullarına destek verdiğini belirtti.