GMB ATATÜRK KREŞ VE ANAOKULU 2022-2023 EĞİTİM YILINI SERGİ VE DİPLOMA TÖRENİ İLE BİTİRDİ

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NİN PAZAR YERİ KURBAN BAYRAMI ARİFESİ OLAN SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK
19 Haziran 2023
KANALİZASYON HATLARINDA TERMAL SİSLEME YÖNTEMİ SAYESİNDE HAMAMBÖCEĞİ İLE ETKİN MÜCADELE
26 Haziran 2023

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu’nun yıl sonu sergisi ile karne ve diploma töreni yapıldı. 2022- 2023 eğitim yılını tamamlayan Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu, eğitim yılı boyunca çocukların ürettiği resim ve materyalleri geçtiğimiz gün düzenlenen yıl sonu sergisinde sergilerken, önceki gün de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde anaokul öğrencilerinin karne ve diploma törenini gerçekleştirdi.
Anaokul eğitimlerini tamamlayan Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu 5 yaş öğrencileri, cübbe giyip diploma alarak 2022-2023 eğitim yıllarını taçlandırdılar. Diploma töreni Şampiyon Melekler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken, diploma töreni Minik Kalpler ve Minik Dahiler sınıfları öğrencilerinin Andımız ve Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Marşını okumaları ile başladı. Anaokulundan mezun olan her iki sınıfın öğrencilerinin şiir dinletisi de gerçekleştirdiği diploma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu’nun yıl sonu sergisine ve diploma törenine katılan Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay konuşmasında, Gazimağusa Belediyesi ve Belediye Meclisi’nin Atatürk Kreş ve Anaokulu konusunda son derece hassas olduğunu belirtti. Gazimağusa Belediyesi’nin kreş ve anaokul eğitimi için olanak sağladığı bu hizmette kreşin daha iyi olması, çocukların daha güvenli ve iyi koşullarda eğitim alabilmesi amacı ile tüm kararların Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alındığını söyleyen Başkan Uluçay, Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyelerine, çocukların eğitimlerine özveri ile katkıda bulunan öğretmenlere teşekkür etti.
Mağusa’nın farklı isimler ile anıldığını, artık Melekler Şehri olarak anıldığını belirten Başkan Uluçay, Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin geleceğin yıldızları olup, spor, sanat, eğitim, bilim ve yaşamın alanında başarıya ulaşmaları temennisinde bulundu.