KAPALI MARAŞ’I BİR GÜNDE 2 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER İLE SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN AKCAN BİR GÖRÜŞME YAPTI
7 Ekim 2021
MAĞUSA RAVELİN LİONS KULÜBÜ DERNEĞİ GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ
14 Ekim 2021

Gazimağusa’da bulunan kapalı Maraş’ta geçen hafta sonu rekor sayıda ziyaretçi sayısına ulaşılarak, 4 Ekim Pazar günü 2 bin ziyaretçinin kapalı Maraş’ı ziyaret ettiği kayıtlara geçti. Gazimağusa Belediyesinin hem çevre düzenleme çalışmalarıyla hem de bisiklet kiralama ve büfe hizmeti ile Maraş ziyaretçilerine hizmet verdiği bölgede büyük hareketlilikler yaşanıyor.

Bölgeyi ziyaret edenlere büfe ve bisiklet kiralama hizmetlerinin yanı sıra, 2 farklı plajda denize girme imkanı da sunularak denizden faydalanmaları da sağlanıyor.  Geçtiğimiz Pazar günü kayıtlara geçen 2 bin ziyaretçi sayısının çoğunun yabancı turistlerin olması da dikkat çekti.