LGBTI+ MİTLER VE GERÇEKLER, FARKINDA MIYIZ?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 100. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ GAZİMAĞUSA’DA COŞKULU TÖRENLE KUTLANDI
30 Ekim 2023
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ ANTALYA’DA 8.KALE İÇİ (OLD TOWN) FESTİVALİ’NE KATILDI
30 Ekim 2023
‼️Kuir Kıbrıs Derneği ve Mağusa Belediyesi işbirliğiyle MAGEM Sakarya’da gerçekleştirilecek olan AB tarafından finanse edilen “LGBTİ+ Mitler ve Gerçekler, Farkında Mıyız?” Tematik Tartışma etkinliğine hepiniz davetlisiniz.
♦️Tematik tartışma, toplumsal cinsiyet, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğine ilişkin kavram yanılgılarına odaklanmayı ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Etkinlik, ilgilenen herkese açık olup sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecektir. Etkinlik dili Türkçe olup, kendini Türkçe ifade etmekte zorluk yaşayanlara dil konusunda destek sağlanacaktır.
🔗Katılmak isteyenler Tematik Tartışma Kayıt formunu doldurarak ön kayıt yapmaları gerekmektedir.