MAĞUSA DAYANIŞMA VE ÇEVREYE DUYARLILIKLA TEMİZLENECEK

9 Haziran 2023
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YİNELENDİ
13 Haziran 2023

Gazimağusa Belediyesi ile Gazimağusa Kaymakamlığı önderliğinde “Tertemiz Bir Mağusa İçin Hep Beraber” sloganı ile düzenlenen temizlik kampanyası sona erdi.
Birçok belediye ve Sivil Toplum Örgütü, muhtarlıklar ile kurum ve kuruluşların da destek verdiği kampanyaya Gazimağusa Belediyesi CTPli Meclis Üyeleri de katılım gösterdi. Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay Meclis Üyeleri’ne eşlik etti.
CTPli Belediye Meclis Üyeleri Hurmalı Çember bölgesinde mıntıka temizliği ile kampanyaya destek verirken, çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmanın önemine dikkat çekerek Mağusa kentinin temiz bir çevre ile gelecek nesillere örnek bir şehir olarak aktarılmasının hedeflendiğini ifade ettiler.
Başkan Uluçay da birlik, mücadele ve dayanışma esaslı yürütülen temizlik kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek, daha temiz bir Mağusa için tüm kent halkına duyarlılık çağrısında bulundu.