Şiir ve Yaratıcı Okuma Atölyesi ile Fotoğrafçılık ve Kısa Film Yapımı Atölyesi’nin Eğitmenleri Başkan İsmail Arter’i Ziyaret Etti

Başkan İsmail Arter: “Gereksiz Tartışmalar Gazimağusa’ya Zarar Verir”
9 Mayıs 2019
Gazimağusa Türk Maarif Koleji Müdürü İlknur Şemi Ve Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Arsal Başkan İsmail Arter’i Ziyaret Etti
9 Mayıs 2019

ŞİİR VE YARATICI OKUMA ATÖLYESİ’NE KATILAN ÇOCUKLARIN ŞİİRLERİ KİTAP HALİNE GETİRİLİYOR

Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi’nde faaliyet gösteren Şiir ve Yaratıcı Okuma Atölyesi ve Dijital Fotoğrafçılık ve Kısa Film Yapımı Atölyesi’nin Eğitmenleri Şirin Zaferyıldızı ve Mert Yusuf Özlük bugün Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek atölyelerin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, çocukların özgüvenlerini artıran ve yaratıcılıklarını geliştiren şiir atölyesi ile sinema ve fotoğrafçılığa ilgi duyanların yeteneklerini geliştiren atölyenin üretimlerini görmenin sevindirici olduğunu söyledi. Eğitim Uzmanı Şirin Zaferyıldızı, 4 yıldan beridir devam eden Şiir ve Yaratıcı Okuma Atölyesi’ne katılan çocukların üretimleri olan şiirlerden oluşan şiir kitabının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade ederken, Yönetmen Mert Yusuf Özlük ise, Dijital Fotoğrafçılık ve Kısa Film Yapımı Atölyesi katılımcılarının çektiği fotoğraflardan oluşacak sergisiyle ilgili bilgi verdi.