SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ, YENİDOĞAN BEBEK BAKIMI VE EMZİRME EĞİTİMLERİ VERİYOR

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ BAŞKANI DR. SÜLEYMAN ULUÇAY MAS-DER’İN SOHBET TOPLANTISI ETKİNLİĞİNE KONUK OLDU
17 Haziran 2023
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ 2021’DEN SONRA İLK KEZ ÇALIŞANLARIN YATIRIMLARINI YAPMAYA BAŞLIYOR
19 Haziran 2023

Bu şehirde mutluluğu paylaşıyor, sevgiyi çoğaltıyoruz.
Sosyal Destek Hizmetler Birimi yeni bebek sahibi olan veya olacak ebeveynleri evinde ziyaret ederek yenidoğan bebek bakımı ve emzirme ile ilgili eğitimler verecek. Hemşirelerimiz tarafından hazırlanan “yenidoğan bebek bakımı ve emzirme kılavuzu” eğitimler sırasında ailelerimize ulaştırılacak.
Anne-babaların bebekle olan iletişimini güçlendirecek, bebek bakımı konusunda yeterli deneyimi kazanmalarını sağlayacak bu eğitimler ve “yenidoğan bebek bakımı-emzirme“ kılavuzu ücretsiz verilecektir.
İletişim :05488166039