TAŞINMAZ MAL VERGİLERİNİN SON ÖDEME TARİHİ UZATILDI

30 Mart 2020
Açılacak Cafe, Restorant ve Gıda Üretim Yerleri İçin İstenilen Koşullar
5 Mayıs 2020

Gazimağusa Belediyesinin 2020 yılı taşınmaz mal vergilerinin 1. Taksit son ödeme tarihi olarak belirlenen 30 Nisan , içerisinde bulunduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle Maliye Bakanlığının almış olduğu karar neticesinde ileri bir tarihe alınmıştır. Buna göre vatandaşlar emlak vergilerinin 1. Taksitini (gecikme zammı olmadan) 31 Mayıs’a kadar ödeyebilecekler.

Vatandaşlarımız ödemelerini Gazimağusa Belediyesi Online Ödeme Sistemi olan E-Vezne (www.gazimagusabelediyesi.com) üzerinden, Gazimağusa Belediyesine ait veznelerden ve aşağıda belirtilen anlaşmalı bankalar üzerinden yapabilirler.

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Mez-Koop, Credit West Bank, İktisat Bankası, Akfinans Bankası, Asbank, Yakın Doğu Bank, Türk Bankası, İş Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Üniversal Bank, Albank, Novabank ve Capital Bank.

Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler Gazimağusa Belediyesi’nin 630 0 500 numaralı telefonunu arayabilir, 0548 816 6070 numaralı telefona WhatsApp üzerinden mesaj gönderebilir yada sosyal medya hesapları üzerinden bizlere ulaşabilirler.