TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ GAZİMAĞUSA ŞUBESİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
18 Haziran 2021
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ TOPLUM BÜYÜKLERİNİN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
20 Haziran 2021
TMT Mücahitler Derneği Gazimağusa Şubesi Başkanı Ahmet Sevinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet Yenağralı ve Olgun Özçürümez Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, TMT Mücahitler Derneği Gazimağusa Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini Belediyede görmekten mutlu olduğunu ifade ederek, hem siyasi konular hem pandemi çalışmaları hem de Maraş açılımı ve diğer projelerle ilgili hem bilgi vereceğini hem de derneğin görüşlerini alacağını, bu istişareleri her zaman yaptıklarını, karşılıklı yardımlaşmaya devam ettiklerini belirtti.
TMT Mücahitler Derneği Gazimağusa Şubesi Başkanı Ahmet Sevinç ise, derneğin varoluş mücadelesinin mihenk taşı olan mücahit ve mukavemetçi bir dernek olduğunu, Başkan İsmail Arter’i ziyaretinde ise toplumsal sorunları konuşacaklarını ifade etti. Sevinç, Başkan İsmail Arter’e her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.