Karpaz İsimli Türkiye Cumhuriyeti Gemisi Gazimağusa Limanı’nda Halkın Ziyaretine Açıldı

Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi ve Bent Şiir Grubu 8 Mart Kadınlar Günü Şiir Etkinliği
4 Mart 2019
Yeniden Doğuş Partisi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i Ziyaret Etti
12 Mart 2019

Türkiye’nin İskenderun Limanı’ndan yola çıkarak sabah saatlerinde Gazimağusa Limanı’na gelen Türkiye Cumhuriyeti Gemisi (TCG) Karpaz bugün ve yarın (6-7 Mart) halkın ziyaretine açık olacak. Karpaz Gemisi Komutanı Deniz Yüzbaşı Serhan Bilgin Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek geminin ziyaret saatleriyle ilgili bilgi verdi. Karpaz Askeri gemisinin sabah saatlerinde Gazimağusa Limanı’na geldiğini ifade eden Bilgin, bugün ve yarın 10:00-12:00 ile 14:00-16:00 saatleri arasında geminin halkın ziyaretine açık olacağını ifade etti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de Karpaz Gemisi Komutanı Deniz Yüzbaşı Serhan Bilgin’in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Karpaz Gemisi’nin 2 gün Gazimağusa Limanı’nda bulunacağı ve halkın ziyaretine açıldığı için teşekkür etti. Başkan Arter, ayrıca geminin isminin Karpaz olmasının da anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.