UBP LEFKE MİLLETVEKİLİ AYTAÇ ÇALUDA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU’NDAN MERSİN ŞUBESİNE BAĞLI MUHTARLAR GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
28 Temmuz 2021
GAZİMAĞUSA’DA BİSİKLET PAYLAŞIM SİSTEMİ VELESPEED İSTASYONLARI FAALİYETİNE BAŞLADI
8 Eylül 2021

UBP Lefke Milletvekili Aytaç Çaluda bugün Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa’yı ziyaret eden UBP Milletvekili Aytaç Çaluda’nın Belediyeyi de ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu, halkla her zaman iç içe olan bir siyasetçi olan Çaluda’nın toplumun nabzını tutan vekillerden olduğunu, gündemdeki konularla ilgili istişarede bulunacaklarını, hem tecrübelerinden faydalanmak hem de Mecliste Gazimağusa ile ilgili gündemlerde konuşulmak üzere bilgi verdiğini söyledi.

UBP Lefke Milletvekili Aytaç Çaluda ise, bir Lefke milletvekili olmasına rağmen seçimin ülke genelinde yapıldığını ve ülkenin milletvekili durumunda olduğunu ifade ederek, ülkenin her ilçesinden oy aldıkları için ülkenin her Belediyesi ve her yurttaşının sorununun kendilerini de ilgilendirdiğini söyledi. Çaluda, bir liman kenti olan Gazimağusa’nın belediyesinin de ülke için önemli olduğunu, Belediye Başkanı’nın başarıyla bu görevi yürüttüğünü, sorunlar sıkıntıların olabileceğini, önemli olanın el birliğiyle sorunları aşmak ve kaliteli hizmet vermek olduğunu ifade etti. Çaluda, Başkan İsmail Arter ile tanışıklıklarının geçmişe dayandığını, Başkan İsmail Arter’e ayrı bir sevgi ve saygılarının olduğunu ona inandıklarını ve güvendiklerini söyledi. Çaluda, Meclise taşlayabilecekleri konularla ilgili görüş alışverişi de yapacaklarını söyledi.