UZMAN DOKTOR SEZİN AKANSOY DEBEŞ 4 AY – 2 YAŞ İÇİN YEMEK TARİFLERİ KİTABINI BAŞKAN İSMAİL ARTER’E TAKDİM ETTİ

Gazimağusa Belediyesi Bisiklet Kiralama İstasyonu İşletme İhalesi Duyurusu
5 Ocak 2021
GAZİMAĞUSA İLÇE EMNİYET KURULU GAZİMAĞUSA’DA SIKI DENETİM YAPILMASI KONUSUNDA KARAR ALDI
27 Ocak 2021

Uzman Doktor Sezin Akansoy Debeş bugün Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, ülkemizde ilk çocuk beslenme kitabı olma özelliği taşıyan “4 Ay – 2 Yaş için Yemek Tarifleri” kitabını takdim etti. Kitabın yıllar içinde oluştuğunu ve gereklilik olarak gördüğünü ifade eden Debeş, kitabın anne adayları ve büyük çocukları olanlara aktivite niteliğinde tarifler içerdiğini, ülkemizde ilk çocuk beslenme kitabı olduğunu belirtti. Hem kendi kültürümüz hem de modernize edilmiş bünyeyi güçlendiren tarifler içeren kitabın küçük ama verdiği emeğin büyük olduğunu ifade eden Debeş, kitabın herkesin evine ışık olmasını diledi.

Başkan İsmail Arter de konuşmasında, uzun bir çalışmanın ürünü olan kitabın yayımlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek, belediye olarak ailelere ulaşarak bu tür eğitimler vermenin yaptıkları çalışmalar arasında olduğunu söyledi. Başkan Arter, hem faydalı hem de gerekli bilgiler içeren kitabın eğitim kurslarında kullanılarak insanlara ulaştırılacağını söyledi.