Yeniden Doğuş Partisi Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i Ziyaret Etti

Karpaz İsimli Türkiye Cumhuriyeti Gemisi Gazimağusa Limanı’nda Halkın Ziyaretine Açıldı
6 Mart 2019
27. Uluslararası Gazimağusa Çocuk ve Gençlik Festivali’nde 2. Liselerarası Ses Buluşması Yarışması 15 Mart Cuma Akşamı Yapılıyor
13 Mart 2019

Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz ve beraberindeki heyet Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, 17 Mart Pazar günü İskele’de yapacakları Milli Birlik Şöleni’ne davet etti.  Ziyarette Parti Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz, Gazimağusa İlçe Başkanı Mehdi Uysal ve Genel Sekreter Yardımcıları yer aldı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, YDP Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz ve diğer parti yetkililerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, “sizleri burada görmek bize güç ve onur verir.” dedi. YDP’nin seçimlerde kendisini desteleyen bir parti olduğunu ifade eden Başkan İsmail Arter, beraber çıktıkları yolda sürekli istişare ederek hem Mağusa hem ülkemize ne kadar daha güzellikler katabilecekleri konusunu da konuşacaklarını söyledi. Milli Birlik Şöleni için kendisine yapılan davet için teşekkür eden Başkan Arter, insanların bir araya gelmesinin hem bir ihtiyaç olduğunu hem de değerlerimizin devamı için çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz ise, Yeniden Doğuş Partisi olarak 17 Mart Pazar günü İskele’de Milli Birlik Şöleni düzenleyeceklerini ifade ederek, Başkan İsmail Arter’i de aralarında görmek istediklerini ifade etti. İlçe Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcıları ile birlikte şölene davet etmek için Başkan İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Büyükyılmaz, şölenin esas amacının KKTC’de sarsıntıya uğrayan milli birliği bir araya getirmek düşüncesi olduğunu, bu düşüncede olan bütün kardeşlerini şölene beklediklerini, özellikle YDP’nin desteklediği ve iyi işler yapan Başkan İsmail Arter’i şölende görmekten mutlu olacaklarını söyledi. Büyükyılmaz, şölende sunulacak ikramların parti tarafından karşılanacağını, insanların tüm gün eğlenerek mutlu olmalarını istediklerini, Kıbrıs’ın yer yöresine hitap edecek bir sanatçı grubunun olacağı şölende sazıyla horonuyla halayıyla ve dillirgasıyla eğlenceli bir gün geçireceklerini ifade etti.